Your Vision is Our Mission – since 2002

3D Vision Interactive Agency

3dVision Interactive Agency är en 3dByrå som skapar visualiseringar, animationer och digitala interaktiva upplevelser med fotorealism. Genom många års erfarenhet ger vi våra kunder inom nyproduktion, industri, arkitektur och event effektiva och säljande digitala lösningar som leder till lyckade lanseringar, gång efter gång.

01.

Visualisering
av nyproduktion

3dVision Interactive Agency är en 3dByrå som skapar visualiseringar, animationer och digitala interaktiva upplevelser med fotorealism, 360-visningar och VR-applikationer som lyfter fram dom mest säljande delarna av ert projekt. Våra marknadsledande lösningar för bostadsväljaren och 360-visning kan ni lägga in på er egen sida. Vi hjälper er hela vägen från ritning till en lyckad lansering.

Digitala tvillingar och simulatorer

02.

Produkt
visualisering

Vi förkortar tiden från ritbordet till lanseringen av er nästa produkt. Utifrån CAD-underlag skapar vi produktvisualiseringar, promotionfilmer och installationsfilmer. Behöver ni hjälp med webb och print så löser vi det med.

03.

Augmented
reality

AR eller augmented reality kan man säga innebär en förstärkning av verkligheten. Med hjälp av 3d modeller, animationer ljud och interaktivitet kan man skapa visualiseringar och simuleringar som tidigare varit omöjliga att visa.

04.

xr-meta
vr-virtual reality

Inom VR utvecklar vi avancerade tjänster som utbildning, digital tvilling, simulator, visualisering av fastighet, konfigurator samt även enklare appar som fungerar för ett enklare headset.

05.

Företagsspel
i VR – Elitfönster

Företagsspel i VR för Elitfönster. I spelet lär du dig att installera ett Elitfönster som ett proffs. Snabbast och noggrannast installation vinner.

Touchscreen

Vr

cloud

ar

web

Mässor & showroom, produktlansering

power curbers & pavers – world of concrete 2024, las vegas

Lanseringen av SF3404 har med hjälp av Showroomet visats upp på mässan World of Concrete 2024 i Las Vegas, branschens ENDA årliga internationella mässa tillägnad den kommersiella betong- och murverksindustrin.

Skalbar, molnbaserad pixelstreaming

Realtime interactive showroom

Bjud in kunderna till en interaktiv, molnbaserad och skalbar interaktiv upplevelse med fotorealism direkt på nätet. 3dVisions plattform för Realtids-showrooom är en Gamechanger oavsett om du jobbar inom automotive, industri, arkitektur eller simulatorer. Självklart fungerar den direkt på alla enheter utan några krångliga installationer.

Museum och utställningar

Interaktiva Museumupplevelser

Med hjälp av senaste tekniken digitaliserar vi arkeologiska fynd och skapar spännande interaktiva inslag som ger besökarna möjlighet att uppleva svunna tider.

VR Utbildning

VR-träning och simulatorer

Utbildningar och kurser i VR-miljö ger kostnadseffektiv och högkvalitativ mängdträning utan att ta några risker. Det är vetenskapligt bevisat att hjärnan inte gör någon större skillnad på det du upplever i VR och i verkligheten. Inlärningsprocessen går snabbare och är definitivt mer spännande än en vanlig presentation.

Mässor och showroom

Mässor och showroom

Mässor och showroom möjliggör kundkontakter och relationsbyggande aktiviteter. Med hjälp av vårt Showroomkoncept så hjälper vi er att förverkliga era visioner och ser till att det blir ert företag som hamnar i fokus.

Arkitektkontor

arkitektur
visualiseringar

Vi har en väl beprövad process att utifrån Revit och Archicad skapa visualiseringar med fotorealism av arkitektur. Vill ni så skapar så vi även en interaktiv VR eller AR modell för att maximera upplevelsen av er arkitektur.

Fastighetsutveckling

Kommersiella lokaler

Digitala renoveringar eller nyproducerade fastigheter? Från CAD eller foton kan vi bygga upp projektet och möblera det enligt era önskemål. Vi hjälper er från slitna lokaler med renoveringsbehov till högklassiga visualiseringar.

Digital Twins

Digitala tvillingar & Simulatorer

Digital tvilling är en digital kopia av er stad eller produkt. Med hjälp av vår smarta lösning kan vi visualisera, simulera och animera olika scenarion.

3D Vision Arkitekt och markanvisningstävling

Arkitekt och markanvisningstävling

Vi hjälper till med allt inför arkitekt/markanvisningstävlingen. Framtagning av koncept tillsammans med projektutvecklare/arkitekt, 3D visualiseringar, design, projektlogotyp, utskrifter på kapaskivor, tryckt broschyrmaterial etc. En komplett paketering av ert tävlingsbidrag.