3dvision
lab

Polismuseet AR – Virtual dressingroom

ar

AR – Virtual dressingroom
Vad är AR - Augmented reality?
AR är framtiden och 3dVision ligger långt fram. AR eller augmented reality kan man säga innebär en förstärkning av verkligheten. Med hjälp av 3d modeller, animationer ljud och interaktivitet kan man skapa visualiseringar och simuleringar som tidigare varit omöjliga att visa.

Realistiska visuella effekter som vatten, rök, eld, moln, animerade objekt och människor, pilar och ljuseffekter som visar flöden och energier. AR ger fantastiska möjligheter till sofistikerade tekniska simulationer och fantasifulla presentationer.

Vad har jag för nytta av AR?
  • Presentera kommande nyproduktion som en 3D värld direkt på skrivbordet, med solstudier, lägenhetsvisning, värmesystem mm.
  • Presentera och demonstrera kommande produktnyheter före produktionsstart – från CAD-ritning till fotorealistisk produkt.
  • Skapa 3D-miljö att visa upp i mässmontern, såväl ett dragplåster som pedagogiskt verktyg
ar

Polismuseet AR – Virtual dressingroom

På Polismuseet kan man nu prova på kläder och utrustning som används av olika yrkesgrupper inom polisen. Passar du bäst som Polisdykare, Ingripandepolis, Insatspolis eller kanske Kriminaltekniker? Vi har hjälpt Polismuseet med att ta fram denna virtuella polisgarderob.

AR-spraypaver-example
AR-spraypaver-example
ar

RÖNTGENSYN

Med en mix av smart objektigenkänning och Cadfiler kan vi förklara hur tekniken fungerar på insidan. Kameran känner igen ett objekt automatiskt och med hjälp av det kan vi lägga in och animera Cad-delarna på rätt ställe. Perfekt för service, installation och produktpresentationer.

ar

AR – VISUALISERING

Visualisera och illustrera produkter, miljöer, funktioner och system. AR ger möjlighet att levandegöra, beskriva och berätta det Du har behov av.

ar

AR – FÖR NYPRODUKTON

AR är den optimala tekniken för att visa ett projekt, område eller ett kvarter. Tekniken är lätt att använda och besökaren får snabbt en bra överblick. AR fungerar direkt i besökarnas telefoner eller iPads.

ar

AR – Virtual dressingroom

Den senaste AR-tekniken gör det möjligt att prova kläder och testa färgalternativ – snabbt och enkelt. Tekniken gör det möjligt att visa upp kollektioner som inte finns i butik. Framtidens shopping är redan här.

AR LABS

AR – Augmented Reality Labs

Ett urval av våra AR-projekt hittar du på Augmented Reality LABS