Fastighetsutveckling

Kommersiella lokaler

Digitala renoveringar eller nyproducerade fastigheter? Från CAD eller foton kan vi bygga upp projektet och möblera det enligt era önskemål. Vi hjälper er från slitna lokaler med renoveringsbehov till högklassiga visualiseringar.
Fastighetsutveckling

INTERIÖR KONTOR

Skapa en tilltalande och inspirerande inredning. På 3dVision följer vi dom senaste inredningstrenderna noga och kan erbjuda dig moodboards producerade av inredare.

Fastighetsutveckling

FASTIGHETER EXTERIÖR

Visualisering av exteriörer, fulla av känsla, liv och rörelse kan vara avgörande i ett införsäljningsskede. Vi levererar högkvalitativa exteriörer som högupplösta bilder, 360°, AR, VR och animationer.

Fastighetsutveckling

INTERIÖR RECEPTION, foajé

Reception, foajé, restaurang, takterrass. Kommersiella fastigheter har ofta gott om lokaliteter och ytor som kan påverka blivande hyresgästers beslut. Vi ger visionerna liv långt innan första spadtaget, och därmed möjlighet att sälja in lokaler innan dom är byggda.

Fastighetsutveckling

LAGERLOKAL, INDUSTRI, PRODUKTION

Ni har behoven, vi har lösningen. Vi ger era visioner liv, och en tydlig bild av era planerade lokaler. Vi kan ge en rättvisande bild av ett kommande fastighetsprojekt, och därmed möjlighet för er att marknadsföra och sälja lokaler före byggstart.

Fastighetsutveckling

Digital renovering

Idag är visualiseringar så verklighetstrogna så det är extremt svårt för en vanlig person att se skillnaden mellan foto och 3d. Vi inreder era lokaler digitalt, så att du kan kommunicera ut, och sälja lokaler och fastigheter innan arbetet är slutfört.

3D Vision Kommersiella lokaler

Med CAD-modeller som grund skapar vi era kommersiella lokaler.