produkt-

visualisering

3d-Animering – installationsfilm

produkt.

produktvisualisering
Vad är Produktvisualisering?

Produktvisualisering är ett kostnadseffektivt sätt att visa hur en färdig produkt kommer att se ut, innan den är möjlig att fotografera. På så vis kan man påbörja försäljningsprocessen i ett mycket tidigare skede. Vi skapar högkvalitativa 3d-modeller med hjälp av era CAD-data, som går att exportera ut till våra program. Från exporten optimerar vi modellerna, lägger på texturer och material varpå vi ljussätter och renderar ut visualiseringarna. Våra 3d-modeller kan vi sedan använda för att skapa säljande fotorealistiskt bildmaterial, promotionfilmer, installationsanvisningar, filmklipp för sociala medier, trycksaker, broschyrer och rollups.

Vad har jag för nytta av produktvisualisering?
  • Spara tid och pengar – Genom att skapa 3D-visualiseringar från era CAD-modeller spar ni tid och pengar.
  • Presentera era CAD-modeller i en fotorealistisk 3d-miljö.
  • Låt kunderna uppleva era produkter och konfigurera dom med möjliga tillval och färger.
  • Skapa säljande bildmaterial och videos för nätet och till mässor.
  • Faster2Market – Påbörja försäljning av era produkter innan produktionen är startad.
  • Testa intresset på marknaden innan produktionen startar.
  • Med hjälp av konfiguratorer kan era kunder konfigurera era produkter på er hemsida.

3D Future Vision

3dVision har en lång erfarenhet av att jobba med olika branscher och kunder. Vi arbetar med den senaste tekniken och erbjuder en helhetslösning för våra kunder. Virtuella showroom, produktlanseringar, utbildningar och animeringar utgör en solid virtuell bas för våra kunder att växa vidare på.

Virtual online showroom

Led utvecklingen i att ha branchens vassaste showroom. Vi importerar era CAD-filer och gör dom konfigurerbara.

AR

Visa upp dina produkter i sin rätta miljö, direkt i mobilen. AR är ett kraftfullt verktyg som vi hjälper dig att bemästra med den senaste teknologin.

Simulator

B2B eller B2C, vi skapar en virtuell skalbar värld där era produkter hamnar i fokus. Konfigurerbart med fotorealism.

VR maintenance training

Utbilda personal. Skapa produktkännedom.  Minska resekostnaderna, genomför träning och utbildning digitalt. Förbered medarbetarna med verkliga scenarion.

Animering / visualisering

En film säger mer än tusen ord. Vi visualiserar, animerar och förklarar det svårförståeliga. 3D animering och visualisering gör det osynliga tydligt och klart.

Product launch

3D tekniken ger fantastiska möjligheter för produktlansering. Vi formger och producerar kampanjer med grafisk formgivning, logotyp, projektwebb, trycksaker, FB-kampanjer, reklamvepor mm – allt inhouseproducerat.

Digital showroom


Produkt konfigurator

Låt kunderna bygga era produkter direkt på nätet i en online 3d-konfigurator eller i era showrooms på en touchskärm med stöd av säljaren. Visa tillval och kulörer och det totala priset direkt. När produkten är färdigkonfigurerad kan den placeras i hemmet med (AR) Augmented Reality. Oändliga färger och tillval är inga problem i 3D.

Produktvisualisering Zilence® akustikpaneler

Produkt
visualisering

Produktvisualisering är kostnadseffektivt och gör det möjligt att producera bilder i 3D utan att behöva ha tillgång till en riktig produkt. Vi kan visa ingående delar, montering eller skapa visualiseringar och allt material som behövs för lanseringen utifrån era CAD-modeller.

Produktlansering – faster2Market

Från ritbordet till lansering i raketfart. Vårt koncept Faster2Market innehåller allt ni behöver, från visualiseringar, animeringar och strategi för en lyckad lansering. Läs mer om vår Produktlansering av Intellivent SKY – Vinnare av REDDOT Design Award visualiserades av 3dVision. 

e-commerce

Vi skapar 3D-renderingar för er E-handel som hjälper era att öka er försäljning. Gärna i kombination med vår produktkonfigurator.

Produktvisualisering

Produktvisualisering Elitfönster

Mässor & showroom, produktlansering

Dynapac – bauma 2022, münchen

Världens ledande mässa för byggmaskiner, byggmaterialmaskiner, gruvmaskiner, byggfordon och byggmaskiner. En internationell mötesplats för branschen och en omfattande överblick över marknadsledare och innovationer. Bauma är drivkraften för den internationella anläggningsmaskinindustrin. Dynapac deltog med en stor utomhusmonter och 3dVision hjälper Dynapac att accelerera digitaliseringen inom koncernen. Med hjälp av 3dVisions digitala plattform som bas gör Dynapac ett stort avtryck på Bauma 2022 med hjälp av VR, AR, Digital showroom, konfiguratorer, animationer, visualiseringar, produktbilder etc.

Case

Mässor & showroom

Kundcase – Dynapac, bauma 2022

Världens ledande mässa för byggmaskiner, byggmaterialmaskiner, gruvmaskiner, byggfordon och byggmaskiner. En internationell mötesplats för branschen och en omfattande överblick över marknadsledare och innovationer. Bauma är drivkraften för den internationella anläggningsmaskinindustrin.

Mässor & showroom

Kundcase – Holtab

World of Holtab är ett presentationsmaterial framtaget för Elfackmässan 2019. Syftet är att presentera Holtabs olika affärsområden på ett tydligt men ändå häftigt sätt.

mässor & showroom

Kundcase – micropower

Med Micropower har vi arbetat fram ett interaktivt showroom som beskriver dom olika delarna i deras produktportfölj. På den stora touch screenen kan besökare klicka sig fram i olika virtuella miljöer och ta del av produkter och fakta kring Micropowers utbud och verksamhet.

Produktlansering – en frisk fläkt

Kundcase – Fresh Intellivent Sky

Produktlansering av Intellivent SKY – Vinnare av REDDOT Design Award visualiserades av 3dVision. Tillsammans med FRESH skapade vi produktvisualiseringar, promotionfilmer, displaymaterial och installationsfilmer inför lanseringen. Vi var klara innan första produkten lämnat fabriken.

Produktvisualisering – animation

Kundcase – Blücher

ART DECO – Badrummets nya stilikon lanserades av produktvisualiseringar och animationer producerade av 3dVision. Filmen översattes och justerades till olika marknader beroende på olika marknadskrav på tätskikt. 

Digital showroom

SHOWROOM I 3D – REALTID

Vi har utvecklat en revolutionerande 3D-applikation som lyfter ditt showroom eller mässmonter till en helt ny nivå. Din kund kommer få en upplevelse utöver det vanliga. På den stora touch-skärmen kan kunden tillsammans med säljaren välja unika komponenter och testa olika kulörer i realtid.

3d-Animation – installationsfilm

Produktvisualisering – installationsfilm

Kundcase – Weland

Installationsfilm för installation av Welands trappsystem. En 3d-animation som beskriver installationen av en produkt ger en tydlig överblick över installationsprocessen och minimerar risken för feltolkningar av en tryckt anvisning. Därigenom minskar trycket på kundtjänst och support inom företaget. Att göra en korrekt installation ger trygghet, säkerhet och ekonomi för både slutkund och producent.

Produktvisualisering – Animation

Blucher Installationsfilm

Installationsfilmen visar ingående alla moment för att installera ART DECO – en modern duschränna till det tidlösa badrummet. Animationen och texten anpassades för flera marknader då det finns olika krav.

Produktlansering – Animation

MCT – Installationsfilm

Smarta anpassningsbara och justerbara kabelgenomförningar installeras enkelt med MCT:s senaste lösning. Animationen används för att installatörer snabbt ska lära sig hur man gör en korrekt och säker installation.

Produktvisualisering – animation

Kundcase – Dynapac

Vältar, asfaltsläggare och feeders är alla komplexa produkter som används vid asfaltering av vägar. Produkterna är ren ingenjörskonst och har många avancerade features som förklaras med 3D-animationer.