Mässor och showroom

Mässor och showroom möjliggör kundkontakter och relationsbyggande aktiviteter. Med hjälp av vårt Showroomkoncept så hjälper vi er att förverkliga era visioner och ser till att det blir ert företag som hamnar i fokus.

Vad är mässor och showroom?

Mässor och event möjliggör kundkontakter och relationsbyggande aktiviteter. Med hjälp av vårt Showroomkoncept så hjälper vi er att förverkliga era visioner och ser till att ni blir ert företag hamnar i fokus.

Vad har jag för nytta av mässor och event?
  • Presentera era CAD-modeller i en fotorealistisk miljö.
  • Låt kunderna uppleva era produkter och konfigurera dom med möjliga val.
  • Showroomet kan användas både på nätet och till mässor.

Molnbaserat och skalbart

Molnbaserade applikationer är kostnadseffektiva och skalbara lösningar som går att anpassa efter era behov. Kapaciteten går lätt att öka efter behov.

Desktop och Mobilt

Slipp krångliga installationer och plugins, showroomet fungerar direkt på alla enheter i webbläsaren. Det passar lika bra på mässan som en del av er hemsida.

Fotorealism – högsta kvalitet

Så nära verkligheten som går med den senaste tekniken.Vi använder marknadsledande teknik för att uppnå högsta kvalitet och realism.

plattform byggd på världsledande teknik

Flexibelt och anpassningsbart

3dVision har en lång erfarenhet av att jobba med olika branscher och kunder. Showroomet och miljöerna anpassas efter hur just era önskemål om miljö och look-and-feel ser ut. Nedan ger vi några exempel på branscher vi tidigare jobbat mot och har erfarenhet av.

Automotive

Led utvecklingen i att ha branchens vassaste showroom. Vi importerar era CAD-filer och gör dom konfigurerbara.

Virtuella mässor och event

Vi skapar en virtuell mässa eller utställning i linje med ert varumärke och önskemål, utan några begränsningar i utformningen.

Industri och tillverkning

B2B eller B2C, vi skapar en virtuell skalbar värld där era produkter hamnar i fokus. Konfigurerbart med fotorealism.

Arkitektur och konstruktion

Låt era kunder uppleva sin nya bostad genom att kunna röra sig fritt i dom. Visa inredningsval med fotorealism.

Produkt-
konfiguratorer

Öka er försäljning med vår skalbara konfigurator med fotorealism. Fler konverteringar till lägre kostnad.

Simulatorer och träning

Minska resekostnaderna, genomför träning och utbildning digitalt. Förbered medarbetarna med verkliga scenarion.

SmartCities

Smarta städer & Digitala Tvillingar

Plattformen kan hantera stora komplexa modeller och kopplas samman med iOT sensorer i realtid. Det finns stöd att  analysera och presentera stora mängder data visuellt. Presentera byggnader med parametrisk design eller nya stadsdelar med visualiseringar, animationer, VR och AR.

Simulatorer & Scenarion

Visualisera scenarion i realtid och låt kunderna uppleva dom från olika perspektiv. Visa styrkor och hur dom kan samverka tillsammans. Zooma in på en enhet och visa dess uppbyggnad och ingående detaljer.

Digitala tvillingar och simulatorer

Arkitektur, teknik & konstruktion

Vi sätter en ny standard att presentera arkitektur arkitektur i realtid. Här hanteras stora och komplexa modeller och det möjligör helt nya interaktiva upplevelser.

Automotive och konfiguratorer

Vi importerar och optimerar avancerade CAD-modeller och bygger upp miljön dom ska visas i. Låt kunderna själva konfigurera sin produkt i samråd med säljaren.

Så här jobbar vi tillsammans

3dVision har en beprövad projektmetodik och ni får en dedikerad och erfaren projektledare direkt för erat projekt. Projektet kan övergripande beskrivas i följande faser.

01 - Inledande Möte

Ni berättar om era behov och önskemål - vi lyssnar. Tillsammans går vi igenom projektet övergripande och kollar över underlaget.

02 - Offert och projektspecifikation

Vi återkopplar med offert och en övergripande tidsplan. Tillsammans går vi igenom den och justerar efter era önskemål.

03 - Export CAD-Filer

Vi är vana att hantera stora och komplexa modeller. Ni exporterar ut dom enligt våra väl beprövade riktlinjer. Vi sköter optimering och anpassning.

04 - Kreativ uppföljning

Efter att vi fått era CAD-modeller bygger vi upp miljö och tar fram Keyshoots som visar exempel på hur slutupplevelsen kommer att bli.

05 - Projekt- genomförande

Vi jobbar iterativt och stämmer hellre av en gång för mycket än för lite. Kunden får login och kan hela tiden följa utvecklingen och tidsplan i vårat projektsystem.

06 - Leverans och lansering

Dags för leverans och lansering. Vi hjälper er även med promotionfilmer till sociala medier och tillhörande material för en lyckad lansering.

Mässor och showroom – några exempel

Digital showroom

SHOWROOM I 3D – REALTID

Vi har utvecklat en revolutionerande 3D-applikation som lyfter ditt showroom eller mässmonter till en helt ny nivå. Din kund kommer få en upplevelse utöver det vanliga. På den stora touch-skärmen kan kunden tillsammans med säljaren välja unika komponenter och testa olika kulörer i realtid.

Mässor & showroom

Kundcase – Holtab

World of Holtab är ett presentationsmaterial framtaget för Elfackmässan 2019. Syftet är att presentera Holtabs olika affärsområden på ett tydligt men ändå häftigt sätt.
Mässor & showroom

Kundcase – Dynapac

Dynapac Fayat Group behövde hjälp med sitt presentationsmaterial till BAUMA CHINA som är Asiens största och viktigaste händelse för bygg och entreprenadbranschen. 2018 hade mässan 330 000 kvadratmeter, 3 350 utställare och 212 500 besökare.