Mässor och showroom

Mässor och showroom möjliggör kundkontakter och relationsbyggande aktiviteter. Med hjälp av vårt Showroomkoncept så hjälper vi er att förverkliga era visioner och ser till att det blir ert företag som hamnar i fokus.

Vad är mässor och showroom?

Mässor och event möjliggör kundkontakter och relationsbyggande aktiviteter. Med hjälp av vårt Showroomkoncept så hjälper vi er att förverkliga era visioner och ser till att ni blir ert företag hamnar i fokus.

Vad har jag för nytta av mässor och showroom?
  • Presentera era CAD-modeller i en fotorealistisk miljö.
  • Låt kunderna uppleva era produkter och konfigurera dom med möjliga val.
  • Showroomet kan användas både på nätet och till mässor.

Molnbaserat och skalbart

Molnbaserade applikationer är kostnadseffektiva och skalbara lösningar som går att anpassa efter era behov. Kapaciteten går lätt att öka efter behov.

Desktop och Mobilt

Slipp krångliga installationer och plugins, showroomet fungerar direkt på alla enheter i webbläsaren. Det passar lika bra på mässan som en del av er hemsida.

Fotorealism – högsta kvalitet

Så nära verkligheten som går med den senaste tekniken.Vi använder marknadsledande teknik för att uppnå högsta kvalitet och realism.

plattform byggd på världsledande teknik

Digital showroom

Power curbers & Pavers interactive showroom

Med Power Curbers & Pavers i USA har vi arbetat fram ett interaktivt showroom som beskriver delar och funktionalitet i deras maskin SF3404 som är en ny produkt. Med hjälp av interaktiva animationer, POIs, videosekvenser och simuleringar kan man utforska detaljerna. Med hjälp av en stor touch screen och ett VR-headset kan besökare ta del av maskinens funktioner.

Lanseringen av SF3404 har med hjälp av Showroomet visats upp på mässan World of Concrete 2024 i Las Vegas, branschens ENDA årliga internationella mässa tillägnad den kommersiella betong- och murverksindustrin.

3dVision har tagit helhetsansvar för 3D-artwork, UX, koncept, visualisering, design, programmering och implemetering.

Digital showroom

Micropower interactive showroom

Med Micropower har vi arbetat fram ett interaktivt showroom som beskriver dom olika delarna i deras produktportfölj. På den stora touch screenen kan besökare klicka sig fram i olika virtuella miljöer och ta del av produkter och fakta kring Micropowers utbud och verksamhet.

3dVision har tagit helhetsansvar för 3D-artwork, UX, koncept, visualisering, design, programmering och implemetering.

Digital showroom

Exempel på bildmanér och arbetsprocess

Tillsammans med kunden arbetar vi fram stil, bildmanér och tilltal för våra visualiseringar och digitala produkter.

Mässor & showroom, produktlansering

Dynapac – bauma 2022, münchen

Världens ledande mässa för byggmaskiner, byggmaterialmaskiner, gruvmaskiner, byggfordon och byggmaskiner. En internationell mötesplats för branschen och en omfattande överblick över marknadsledare och innovationer. Bauma är drivkraften för den internationella anläggningsmaskinindustrin. Dynapac deltog med en stor utomhusmonter och 3dVision hjälper Dynapac att accelerera digitaliseringen inom koncernen. Med hjälp av 3dVisions digitala plattform som bas gör Dynapac ett stort avtryck på Bauma 2022 med hjälp av VR, AR, Digital showroom, konfiguratorer, animationer, visualiseringar, produktbilder etc.

Flexibelt och anpassningsbart

3dVision har en lång erfarenhet av att jobba med olika branscher och kunder. Showroomet och miljöerna anpassas efter hur just era önskemål om miljö och look-and-feel ser ut. Nedan ger vi några exempel på branscher vi tidigare jobbat mot och har erfarenhet av.

Automotive

Led utvecklingen i att ha branchens vassaste showroom. Vi importerar era CAD-filer och gör dom konfigurerbara.

Virtuella mässor och event

Vi skapar en virtuell mässa eller utställning i linje med ert varumärke och önskemål, utan några begränsningar i utformningen.

Industri och tillverkning

B2B eller B2C, vi skapar en virtuell skalbar värld där era produkter hamnar i fokus. Konfigurerbart med fotorealism.

Arkitektur och konstruktion

Låt era kunder uppleva sin nya bostad genom att kunna röra sig fritt i dom. Visa inredningsval med fotorealism.

Produkt-
konfiguratorer

Öka er försäljning med vår skalbara konfigurator med fotorealism. Fler konverteringar till lägre kostnad.

Simulatorer och träning

Minska resekostnaderna, genomför träning och utbildning digitalt. Förbered medarbetarna med verkliga scenarion.

Så här jobbar vi tillsammans

3dVision har en beprövad projektmetodik och ni får en dedikerad och erfaren projektledare direkt för ert projekt. Projektet kan övergripande beskrivas i följande faser.

01 – Inledande Möte

I workshops går vi gemensamt igenom era scenarion, lärandemål och önskad träningsmiljö. Tillsammans skapar vi scenarioträd så att händelserna kan få olika utgångar beroende på hur användarens beteende.

02 – Offert och projektspecifikation

Vi återkopplar med offert och en övergripande tidsplan. Tillsammans går vi igenom den och justerar efter era önskemål.

03 – Iterativ utveckling

3dVision börjar utvecklingen och gemensamt går vi igenom sprinter för kommande features. Med jämna mellanrum testar vi av och utvärderar scenariona så allt är som ni tänkt er.

04 – Löpande uppföljning

Med jämna mellanrum i projektet testar vi av och gör del-leveranser för utvärdering till er. Behöver ni hårdvara eller hjälp med installation så löser vi det med.

05 – Användartester

Vi hjälper er med användartester för att utvärdera att personerna som genomgått VR-utbildningen lärt sig det dom ska.

06 – Leverans och lansering

Dags för leverans och lansering. Vi hjälper er även med internt kampanjmaterial för en lycka intern lansering.

Mässor och showroom – några exempel

Digital showroom

SHOWROOM I 3D – REALTID

Vi har utvecklat en revolutionerande 3D-applikation som lyfter ditt showroom eller mässmonter till en helt ny nivå. Din kund kommer få en upplevelse utöver det vanliga. På den stora touch-skärmen kan kunden tillsammans med säljaren välja unika komponenter och testa olika kulörer i realtid.

Mässor & showroom

Kundcase – Dynapac, bauma 2022

Världens ledande mässa för byggmaskiner, byggmaterialmaskiner, gruvmaskiner, byggfordon och byggmaskiner. En internationell mötesplats för branschen och en omfattande överblick över marknadsledare och innovationer. Bauma är drivkraften för den internationella anläggningsmaskinindustrin.

Mässor & showroom

Kundcase – Holtab

World of Holtab är ett presentationsmaterial framtaget för Elfackmässan 2019. Syftet är att presentera Holtabs olika affärsområden på ett tydligt men ändå häftigt sätt.