SHOWROOM I 3D – REALTID

Vi har utvecklat en revolutionerande 3D-applikation som lyfter ditt showroom eller mässmonter till en helt ny nivå. Din kund kommer få en upplevelse utöver det vanliga. På den stora touch-skärmen kan kunden tillsammans med säljaren välja unika komponenter och testa olika kulörer i realtid.

Förutom touch-skärmen kan kunden ta på sig ett VR-headset och fortsätta förändra produkten i en digital verklighet där det går att röra sig fritt och se hur modellen ser ut från olika vinklar och perspektiv. Verktyget går att använda för olika branscher där det finns CAD-filer som underlag. Exempelvis fordonsindustrin, bygg som kök och badrum eller maskiner.

Digital showroom

Touch

Vänd, vrid, lägg till- och ta bort utrustning. Byt färg och fälgar och bygg produkten precis som du vill ha den. Priset presenteras löpande.

Digital showroom

Promotionvideo

Fånga uppmärksamheten men en realtidsvideo där produkten kan konfigureras i realtid under animationen.

Digital showroom

Multichannel

Återanvänd bilder från konfiguratorn för t.ex. en webbversion eller iPad app.

Digital showroom

Några exempel

Produktvisualisering – CONSTRUCTION

Kundcase – Dynapac

Läs om hur Dynapac använda våra tjänster till BAUMA-mässan. BAUMA är Asiens största mässa inom Construction och Dynapac använda 3dVision Digital Showroom i kombination med AR för att visa sina produkter.

Digital showroom

Kundcase – Micropower showroom

Åt Micropower Group har vi skapat ett Digitalt showroom för touch-skärmar för presentation av deras produkter i spektakulära virtuella miljöer.