3dVision – Your Vision is Our Mission (från 2002)

3D Visualiseringar med Fotorealism

3dVision är en designstudio som använder den senaste tekniken för att producera visualiseringar av högsta klass. Vi är specialister på fotorealistiska 3d renderingar, animationer, VR och AR.

Visualisering av nyproduktion

Vi skapar fotorealistiska visualiseringar, 360-visningar och VR-applikationer som lyfter fram dom mest säljande delarna av erat projekt. Vår smarta lösning bostadsväljaren kan ni lägga in på er egen sida med några få rader kod.

Vi lyfter ert showroom till en ny nivå!

Vi har utvecklat ett revolutionerande 3D-verktyg som lyfter ditt showroom eller mässmonter till en helt ny nivå. Din kund kommer få en upplevelse utöver det vanliga. På den stora touch-skärmen eller i VR-headset kan kunden tillsammans med säljaren välja unika komponenter och testa olika kulörer i realtid.

kommersiella fastigheter

Idag är visualiseringar så verklighetstrogna så det är extremt svårt för en vanlig person att se skillnaden mellan foto och 3d. När ritningarna är klara är det dax att börja sälja, det är då 3dVision hjälper er att lyckas. Med våra fotorealistiska renderingar som grund hjälper vi er med helhetsåtaganden.

Visualisering åt arkitektkontor

På 3dVision har vi en snabb process för att gå från Revit och ritningar till färdiga visualiseringar. Vårat flöde bygger på en lång erfarenhet, och vi är experter på att gå från ritning till visualisering.

Produktvisualisering

3dVision hjälper er från CAD-underlag till lansering med hjälp av 3D-produktvisualiseringar. Med CAD-filer som underlag skapar vi produktbilder, miljöbilder, promotionfilmer och installationsanvisningar.

VR – virtuell verklighet

VR-växer så det knakar. På 3dVision har vi en mängd VR-lösningar på olika nivåer. Allt från användning hemma i soffan till avancerade lösningar för mässor.

AR – augmented reality

AR är framtiden och 3dVision ligger långt fram. Vi har redan nu lanserat flera smarta lösningar där verklighet blandas med 3D genom mobiltelefoner och plattor.

Print, marketing, webb, ux-design

3dVision är en designstudio som använder den senaste tekniken för att producera visualiseringar av högsta klass.

ICON VÄXJÖ – PROMOTIONFILM

ICON Växjö innehåller bostäder, kontor, hotell och skola. Här finns också café, restaurang, skybar, spa, gym och pool. Detta ryms inom ICONs 20 våningar och 67 meter höga siluett. Välkommen in i ICONs värld. Byggnaden uppförs i mitten av stadens idrottsanläggningar. Det tog vi fasta på när vi producerade storyn bakom projektet.

KUNDCASE – KALMARGÅRDEN

3D visualiseringar av högsta kvalité ger fantastiska möjligheter att kommunicera ut ett budskap. Vi tar kommunikationen vidare ut till aktuella medier och plattformar för maximalt genomslag. AR, VR, Webbsidor, tidningsannonser, vepor, broschyrer, trycksaker, projektlogotyper, Facebookannonser, banners, Youtubefilmer, Instagramreklam m.m, m.m. Möjligheterna är många och nya tillkommer hela tiden. Vi arbetar i nära samråd med våra kunder, och tar gemensamt fram en strategi för marknadsföring och kommunikation.

KUNDCASE – KALMARGÅRDEN