VR – VIRTUELL VERKLIGHET

Inom VR erbjuder 3dVision både avancerade tjänster som en digital tvilling (simulatorer), bostadskonfiguratorer samt enklare applikationer som fungerar för ett enklare headset.

3dVision har redan visualiserat flera projekt som ger kunderna möjligheten att med hjälp av VR (Virtual Reality) kunna uppleva sitt framtida boende på ett mycket realistiskt sätt. Vår mjukvara fungerar även i mobila enheter och med Google Cardboard.

DIGITAL TWIN – SIMULATORER

Med VR kan vi bygga en digital tvilling av er produkt. Den möjliggör träning, utbildning och marknadsföring på tex mässor på ett helt nytt sätt. Här använder vi samma mjukvara som används inom spelindustrin samt marknadens mest avancerade VR-utrustningen vilket möjliggör extremt verklighetstrogen grafik och känsla.

PRODUKTKONFIGURATOR

När du byggt produkten som du vill ha den kan du kliva in i VR-världen för att få en verklig bild av den. Kunden kan röra sig runt produkten och fortsätta förändra den i VR-läget.

BOSTADSKONFIGURATOR

HTC Vive erbjuder en VR upplevelse utöver det vanliga. En högkvalitets bild och ljudplattform som förflyttar besökaren och flyttar gränser för det möjliga.

VR-LIGHT

Med 360-visning kan kan kunden få en realistisk bild av såväl produktvisualiseringar i sin naturliga miljö, som lägenhetsvisningar, planerade bostadsprojekt mm. Vår smarta lösning går att återanvända både på webben, i VR-headset eller på er Facebooksida.

VR – några exempel

CASE 01 – LAB01

Tillsammans med Movehome har vi producerat en VR-rundtur i deras nya koncepthus LAB01. Läs mer om Movehome LAB01. 1000 specialheadsets med Movehome logotyp beställdes och delades ut till presumtiva köpare så dom kan uppleva LAB:et hemma i soffan.

CASE 02 – ICON VÄXJÖ

Så här skriver ICON-växjö efter att ha använt dom på ett event:

ICONLIVING –  Vilken succé! Tjejkväll på plan 4 under kvällens Lakersmatch och vi fanns på plats för att prata om Växjös nya Ikonbyggnad! ● Kvällens snackis blev 3D-glasögonen som gav tjejerna en rundvandring inne i ICON. Det var många som önskade att de kunde stanna uppe i skybaren?

☛ Är du nyfiken på hur det ser ut finns 3D-glasögonen på @akessonmaklarbyra

Så här funkar det