3dvision
nyproduktion

visualisering & lansering

Nyprod.

Visualisering & lansering av nyproduktion

01.

Maximera din försäljning

För dig som projektutvecklare innebär ett samarbete med 3dVision att du får en partner som löser helheten, från första 3d-bilden till ett färdigt marknadsföringspaket. Genom en välbeprövad process, många års erfarenhet, säljande visualisering med fotorealism och effektiva digitala lösningar så ger vi er dom absolut bästa förutsättningarna för era projekt.

02.

Visualiseringspaket för
projektutvecklare

Inget projekt är det andra likt. Idag jobbar vi både mindre projektutvecklare med enstaka projekt till några av Sveriges mest framstående bostadsutvecklare med hela stadsdelar. Kontakta oss för en kostnadsfri genomgång av ert kommande projekt så berättar vi gärna mer om hur vi jobbar och om våra tjänster som hjälper er till framgång vid lanseringen.

Digitala tvillingar och simulatorer

03.

Visualiseringspaket för husproducenter

Vi vet att en högkvalitativ 3dvisualisering av era husmodeller starkt bidrar till ökad försäljning och fler förfrågningar. På 3dVision har vi flera paket som presenterar era hus på bästa sätt, allt ifrån exteriöra visualiseringar, 3d planer, 360-visningar. till VR och AR-modeller.

04.

Visualisering av olika
produktlinjer

Hjälp dina kunder att jämföra olika produktlinjer och designalternativ.

Några av våra erbjudanden – Maximerad försäljning med effektiva lösningar 

bostadsväljare

Ger dina kunder en tydlig överblick över bostäderna som är aktuella för försäljning. Priser, våningsplan, rum, kvm, hyror och planritningar. Flera filtreringsfunktioner. Bostadsväljaren är plattformsoberoende och fungerar på alla mobiler, surfplattor och webbläsare.

360° visning

360° visning ger en inspirerande och närvarande upplevelse av en miljö. Du kan se dig om i alla riktningar och klicka dig fram mellan 360° vyerna. 360° visning är plattformsoberoende och fungerar på alla mobiler, surfplattor och webbläsare.

visualisering

Inspiration, känsla, drömmar. Med visualisering kan du skåda in i framtiden. Våra visualiseringar är grunden i vår verksamhet och en visuell brygga mellan CAD-ritningar och en inspirerande slutprodukt som kan finna sin kund – innan den är färdigställd.

Virtual reality

Virtual Reality, eller VR ger den största upplevelsen av dem alla. Närvarokänslan i den fotorealistiska VR miljön är oöverträffad. Tillsammans med kraften i 3D Visions spelbaserade plattform tar vi med dig till en annan värld, där du varit medskapare.

formgivning

En genomtänkt och väl sammanhållen formgivning av marknadsmaterialet ökar tydligheten och känslan av trygghet hos kunden. Vi håller ihop projektets form och budskap, från projektlogotyp till webbplats, trycksaker, vepor och allt som behövs under projektets gång.

solstudier

Har jag morgonsol på min balkong? Solstudier ger svaret. En interaktiv solstudie ger en tydlig bild över solens rörelse och skuggornas förändring, över dygnets alla timmar.

marknadsföring

Tillsammans med stämningsfull och inspirerande 3D visualisering tar vi steget vidare till slutkunden. Projektwebb, tryckta foldrar, byggskyltar, staketvepor, LinkedIn, FB, Instagram, tidningsannonser, bussreklam, videoannonser. Vi kan vägarna och producerar materialet.

Augmented reality

AR uppfattas som ren magi när man får se ett projekt växa upp från bordsskivan, mitt framför ögonen. AR är den optimala tekniken för att visa ett projekt, område eller kvarter. Tekniken är lätt att använda och besökaren får snabbt en bra överblick. AR fungerar direkt i besökarnas mobiler eller surfplattor.

nyproduktion

3d-Visualiseringar med fotorealism

Inspiration, känsla, drömmar. Med visualisering kan du skåda in i framtiden. Våra visualiseringar är grunden i vår verksamhet och en visuell brygga mellan CAD-ritningar och en inspirerande slutprodukt som kan finna sin kund – innan den är färdigställd.

Idag är visualiseringar så verklighetstrogna så det är extremt svårt för en vanlig person att se skillnaden mellan foto och 3d. På 3dVision följer vi dom senaste inredningstrenderna noga och kan erbjuda dig mood-boards producerade av inredare.

nyproduktion

Augmented reality

AR uppfattas som ren magi när man får se ett projekt växa upp från bordsskivan mitt framför ögonen. AR är den optimala tekniken för att visa ett projekt, område eller kvarter. Tekniken är lätt att använda och besökaren får snabbt en bra överblick. Funktioner som solstudier, ändring av skala – liten modell / fullskalemodell, animerade luftflöden, dolda system i fastigheten, infografik och skyltar, väderlek m.m gör det visuellt övertygande och till ett pedagogiskt instrument.

Ett väldigt kraftfullt verktyg för insäljande och tydliga visualiseringar där animerade fordon och människor, grafiska objekt och ljud gör det mycket användbart. Simuleringar av väderlek, vattenflöden m.m kan även användas för att stödja beslutsprocesser under projektets gång. AR fungerar direkt i besökarnas mobiler eller surfplattor.

nyproduktion

helhetspartner

Många års erfarenhet av marknadsföring, formgivning och reklam gör oss till en trygg partner för er lansering och försäljning. Vi har väl utvecklade processer och vet hur vi bäst når ut till slutkund. Med känsla för material och varumärken hjälper vi er skapa en säljande helhet med hög professionalism och kvalitet.

MARKNADSFÖRING
Tillsammans med stämningsfull och inspirerande 3D visualisering tar vi steget vidare. Projekt-webb, tryckta foldrar, byggskyltar, staket-vepor, LinkedIn, FB, Instagram, tidningsannonser, bussreklam, videoannonser. Vi kan vägarna och producerar materialet.

FORMGIVNING & UX
En genomtänkt och väl sammanhållen formgivning av marknadsmaterialet ökar tydligheten och känslan av trygghet hos kunden. Vi håller ihop projektets form och budskap, från projekt-logotyp till webbplats, trycksaker, vepor och allt som behövs för en lyckad lansering.

nyproduktion

huskonfigurator

Låt era kunder bygga huset på nätet, testa olika designval och få priset direkt. En huskonfigurator förenklar och effektiviserar försäljningen samt hjälper kunderna att sätta sin egen prägel på huset.

Visualisering av nyproduktion

Kundcase – Sanbyhof

Sandbyhov erbjuder boende i ett trivsamt och lugnt område som växer och sprudlar av liv och aktiviteter med både skola, förskola och en ny inomhushall. Framtidens Sandbyhov är inspirerat av trädgårdsstaden och ska utgöras av en sammanhållen, blandad bebyggelse med närhet till grönområden.

Visualisering av nyproduktion

Kundcase – nyproduktion i Stockholmsområdet

Exklusiva djurgårdsfärgade moderna bostäder strax utanför Stockholm.

Visualisering av nyproduktion

Visualiseringspaket för Husproducenter

visualisering

exteriörer

Utifrån era CAD-ritningar skapar vi en vacker passande trädgård och ljussätter scenen utifrån era önskemål.

Visualisering

Interiörer

Våra inredare väljer passande möbler och accessoarer för att skapa en hemtrevlig och säljande bild. Vi hjälper er även med 360-visning samt att visa olika designval efter era önskemål.

Visualisering

3d-plan

Många människor har svårt att tolka 2d-ritningar och förstå vad som faktiskt får plats i ett rum. Med hjälp av en 3dplan så blir det enklare att få en rumsuppfattning.

 

Visualisering

360-rotation

360-rotation är ett perfekt sätt att ge köparen en bild på huset ur alla vinklar.

 

3D Vision Arkitekt och markanvisningstävling

Arkitekt och markanvisningstävling

Vi hjälper till med allt inför arkitekt/markanvisningstävlingen. Framtagning av koncept tillsammans med projektutvecklare/arkitekt, 3D visualiseringar, design, projektlogotyp, utskrifter på kapaskivor, tryckt broschyrmaterial etc. En komplett paketering av ert tävlingsbidrag.

Forskning, smarta städer och ny teknik

Genom forskningssamarbeten med Smart Housing Småland och Samhällsbyggnadsklustret inom Blue Science Park har 3dVision varit delaktiga i flera forskningsansökningar inom Stadsutveckling i kombination med ny teknik.