Visualiseringar, bostadsväljare, 360-tours, virtual reality, branding, webb, print och marknadsmaterial.

När ritningarna är klara är det dax att börja sälja, det är då 3dVision hjälper er att lyckas. Med våra fotorealistiska renderingar som grund hjälper vi er med helhetsåtaganden. Branding, webb, print, animationer och marknadsmaterial.

#1 – VISUALISERINGAR

Idag är visualiseringar så verklighetstrogna så det är extremt svårt för en vanlig person att se skillnaden mellan foto och 3d. På 3dVision följer vi dom senaste inredningstrenderna noga och kan erbjuda dig moodboards producerade av inredare.

ÄNNU FLER VISUALISERINGAR FINNS I GALLERIET

#2 BOSTADSVÄLJARE

 

Med tjänsten bostadsväljare hjälper ni era kunder att lätt få en överblick om vilka bostäder som är till salu samt var dom är placerade i huset eller kvarteret.

Vi hjälper dig producera en ny webb till projektet, men om du redan har en befintlig webb så går det att få in bostadsväljaren med bara några rader kod.

#3 360- & VRVISNING – UPPLEV MER

 

Med 360-visning kan kunderna uppleva sitt framtida boende redan idag. Vår smarta lösning går att återanvända både på webben, i VR-headset eller på er Facebooksida.

#5 Print, Marketing, Webb – Fullservice

3D visualiseringar av högsta kvalité ger fantastiska möjligheter att kommunicera ut ett budskap. Vi tar kommunikationen vidare ut till aktuella medier och plattformar för maximalt genomslag. AR, VR, Webbsidor, tidningsannonser, vepor, broschyrer, trycksaker, projektlogotyper, Facebookannonser, banners, Youtubefilmer, Instagramreklam m.m, m.m. Möjligheterna är många och nya tillkommer hela tiden. Vi arbetar i nära samråd med våra kunder, och tar gemensamt fram en strategi för marknadsföring och kommunikation.