Kommersiella fastigheter

Idag är visualiseringar så verklighetstrogna så det är extremt svårt för en vanlig person att se skillnaden mellan foto och 3d. När ritningarna är klara är det dax att börja sälja, det är då 3dVision hjälper er att lyckas. Med våra fotorealistiska renderingar som grund hjälper vi er med helhetsåtaganden.

Interiör kontor

Idag är visualiseringar så verklighetstrogna så det är extremt svårt för en vanlig person att se skillnaden mellan foto och 3d. På 3dVision följer vi dom senaste inredningstrenderna noga och kan erbjuda dig moodboards producerade av inredare.

Fastigheter exteriör

Visualisering av exteriörer, fulla av känsla, liv och rörelse kan vara avgörande i ett införsäljningsskede. Vi levererar högkvalitativa exteriörer som högupplösta bilder, 360°, AR, VR och animationer. 

Interiör reception

Reception, foajé, restaurang, takterrass. Kommersiella fastigheter har ofta gott om lokaliteter och ytor som kan påverka blivande hyresgästers beslut. Vi ger visionerna liv långt innan första spadtaget, och därmed möjlighet att sälja in lokaler innan dom är byggda.

Fastighet vision

Fotorealistiska visioner av kommande fastighetsprojekt hjälper till att sälja in era visioner på ett tidigt stadium. Det är även ett fantastiskt hjälpmedel att använda under utvecklingsprocessen för att testa idéer och alternativa lösningar. 

Lagerlokal, industri, produktion

Ni har behoven, vi har lösningen. Vi ger era visioner liv, och en tydlig bild av era planerade lokaler. Vi kan ge en rättvisande bild av ett kommande fastighetsprojekt, och därmed möjlighet för er att marknadsföra och sälja lokaler före byggstart. 

Digital renovering

Idag är visualiseringar så verklighetstrogna så det är extremt svårt för en vanlig person att se skillnaden mellan foto och 3d. Vi inreder era lokaler digitalt, så att du kan kommunicera ut, och sälja lokaler och fastigheter innan arbetet är slutfört.