3dVision – Your Vision is Our Mission (från 2002)

3D vision – en fullservicebyrå

3dVision är en designstudio som använder den senaste tekniken för att producera visualiseringar av högsta klass. Vi är specialister på fotorealistiska 3d renderingar. Vi på 3dVision kan komma in i alla stadier i dina projekt, från modellering till produktionen av själva marknadsmaterialet.

Visualisering av nyproduktion

Vi skapar fotorealistiska visualiseringar, 360-visningar och VR-applikationer som lyfter fram dom mest säljande delarna av erat projekt. Vår smarta lösning bostadsväljaren kan ni lägga in på er egen sida med några få rader kod.

Visualisering åt arkitektkontor

På 3dVision har vi en snabb process för att gå från Revit och ritningar till färdiga visualiseringar. Vårat flöde bygger på en lång erfarenhet, och vi är experter på att gå från ritning till visualisering.

Produktvisualisering

Från CAD-filer till produktbilder och miljöbilder. Vi hjälper er att lansera produkter som ännu bara finns på ritningsbordet. I många fall kan vi hjälpa er att lansera produkten innan den är producerad.

VR – virtuell verklighet

VR-växer så det knakar. På 3dVision har vi en mängd VR-lösningar på olika nivåer. Allt från anvädning hemma i soffan till avancerade lösningar för mässor.

AR – augmented reality

AR är framtiden och 3dVision ligger långt fram. Vi har redan nu lanserat flera smarta lösningar där verklighet blandas med 3D genom mobiltelefoner och plattor.

Print, marketing, webb, ux-design

3dVision är en designstudio som använder den senaste tekniken för att producera visualiseringar av högsta klass.

ICON VÄXJÖ – PROMOTIONFILM

ICON Växjö innehåller bostäder, kontor, hotell och skola. Här finns också café, restaurang, skybar, spa, gym och pool. Detta ryms inom ICONs 20 våningar och 67 meter höga siluett. Välkommen in i ICONs värld. Byggnaden uppförs i mitten av stadens idrottsanläggningar. Det tog vi fasta på när vi producerade storyn bakom projektet.

KUNDCASE – KALMARGÅRDEN

3D visualiseringar av högsta kvalité ger fantastiska möjligheter att kommunicera ut ett budskap. Vi tar kommunikationen vidare ut till aktuella medier och plattformar för maximalt genomslag. AR, VR, Webbsidor, tidningsannonser, vepor, broschyrer, trycksaker, projektlogotyper, Facebookannonser, banners, Youtubefilmer, Instagramreklam m.m, m.m. Möjligheterna är många och nya tillkommer hela tiden. Vi arbetar i nära samråd med våra kunder, och tar gemensamt fram en strategi för marknadsföring och kommunikation.

KUNDCASE – KALMARGÅRDEN