Realtime Interactive Showroom – Konfigurera, visualisera och imponera

Bjud in kunderna till en interaktiv, molnbaserad och skalbar interaktiv upplevelse med fotorealism direkt på nätet. 3dVisions plattform för Realtids-showrooom är en Gamechanger oavsett om du jobbar inom automotive, industri, arkitektur eller simulatorer. Självklart fungerar den direkt på alla enheter utan några krångliga installationer.

Pixelstreaming är framtidens skalbara, kostnadseffektiva, molnbaserade lösning för konfiguratorer och showrooms med fotorealism.

SAMVERKAN

TEXT

Så här jobbar vi tillsammans

3dVision har en beprövad projektmetodik och ni får en dedikerad och erfaren projektledare direkt för erat projekt. Projektet kan övergripande beskrivas i följande faser.

01 – Inledande Möte

Ni berättar om era behov och önskemål – vi lyssnar. Tillsammans går vi igenom projektet övergripande och kollar över underlaget.

02 – Offert och projektspecifikation

Vi återkopplar med offert och en övergripande tidsplan. Tillsammans går vi igenom den och justerar efter era önskemål.

03 – Export CAD-Filer

Vi är vana att hantera stora och komplexa modeller. Ni exporterar ut dom enligt våra väl beprövade riktlinjer. Vi sköter optimering och anpassning.

04 – Kreativ uppföljning

Efter att vi fått era CAD-modeller bygger vi upp miljö och tar fram Keyshoots som visar exempel på hur slutupplevelsen kommer att bli.

05 – Projekt- genomförande

Vi jobbar iterativt och stämmer hellre av en gång för mycket än för lite. Kunden får login och kan hela tiden följa utvecklingen och tidsplan i vårat projektsystem.

06 – Leverans och lansering

Dags för leverans och lansering. Vi hjälper er även med promotionfilmer till sociala medier och tillhörande material för en lyckad lansering.

DEMO- Saab Kockums